• -35,00 €
Σετ βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI
PICCOLINO

Σετ βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI

SET-ROMEO.SAFARI
349,00 €
314,00 € Έκπτωση 35,00 €
Σετ βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI. Περιλαμβάνει κοστούμι βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI, λαδόπανο (πετσέτα 450gsm και σεντόνι 70*140εκ, εσώρουχα και πετσέτα ιερέα), λαμπάδα στολισμένη, στολισμό συσκευασίας (μπραντς), λαδοσέτ (στολισμένα 3κεράκια, μπουκαλάκι,σαπούνι) Μπείτε στη κατηγορία "Βαπτιστικά παπούτσια" και "Μαρτυρικά Βάπτισης" ώστε να επιλέξετε προϊόντα που ταιριάζουν με το συγκεκριμένο σετ.
Ποσότητα
  Παράδοση έως 30 ημέρες

Λεπτομέρειες προϊόντος

SET-ROMEO.SAFARI

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Αγόρι
Χρώμα
Safari
Σετ βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI. Περιλαμβάνει κοστούμι βάπτισης Piccolino ROMEO SAFARI, λαδόπανο (πετσέτα 450gsm και σεντόνι 70*140εκ, εσώρουχα και πετσέτα ιερέα), λαμπάδα στολισμένη, στολισμό συσκευασίας (μπραντς), λαδοσέτ (στολισμένα 3κεράκια, μπουκαλάκι,σαπούνι) Το κόστος μεταφορικών λόγω όγκου ορίζεται στα 20 ευρώ. Για παραλαβή από το κατάστημά μας δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Η παραγγελία γίνεται δεκτή εφόσον πληρωθεί προκαταβολή 30% επί της τιμής, και αποστέλλεται όταν εξοφληθεί όλο το ποσό. Η παράδοση απαιτεί 15-30 μέρες και δεν γίνεται με αντικαταβολή. Μετά την καταγραφή και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας δεν επιτρέπονται αλλαγές (αν η βάπτιση σας αναβληθεί και μεταφερθεί για αργότερα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής στα νούμερα του ρούχου και του παπουτσιού με χρέωση που επιβαρύνει κατά το ήμισυ και εμάς και εσάς) Ανάλογα την διαθεσιμότητα ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις, στις αποχρώσεις των χρωμάτων, στα διακοσμητικά υφάσματα χωρίς προειδοποίηση.

Ασφάλεια και Προσοχή σε κάθε Παραγγελία!

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους αξιότιμους μας πελάτες ότι τα προϊόντα από τα σετ βάπτισης που αποστέλλονται από το κατάστημά μας υπόκεινται σε προσεκτικό έλεγχο και συσκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή. Χρησιμοποιούμε ειδική διαδικασία συσκευασίας που περιλαμβάνει περιτύλιγμα φυσαλίδας, ταινία "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ" και άλλα μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των προϊόντων κατά τη μεταφορά.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόντα με φθορές. Η μεταφορική εταιρία έχει την αποκλειστική ευθύνη για την σωστή μεταφορά και την ακεραιότητα των προϊόντων σας. Σε περίπτωση προβλημάτων κατά την παραλαβή, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.