• -25,00 €
ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ PICCOLINO ΚΩΔ: DORIS IVORY
PICCOLINO

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ PICCOLINO ΚΩΔ: DORIS IVORY

DR22S72 DORIS IVORY
168,00 €
143,00 € Έκπτωση 25,00 €
Παράδοση έως 30 ημέρες

Βαπτιστικό φόρεμα Piccolino Doris Ivory. Φόρεμα φτιαγμένο όλο από δαντέλα. Ζωνάκι από κορδονέτα στην μέση. Το εντυπωσιακό ντεκόρ του φορέματος αποτελείται απο χειροποίητα λουλούδια. Το φόρεμα συνοδεύεται από μπαντάνα με ντεκόρ όμοιο με το φόρεμα.

Επιλέξτε Μέγεθος Ρούχου
Ποσότητα
  Παράδοση έως 30 ημέρες

Λεπτομέρειες προϊόντος

DR22S72 DORIS IVORY

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα Φορέματος
Ιβουάρ
Περιεχόμενο Βαπτιστικού Φορέματος
Φόρεμα, Μπαντάνα

Βαπτιστικό φόρεμα Piccolino Doris Ivory. Φόρεμα φτιαγμένο όλο από δαντέλα. Ζωνάκι από κορδονέτα στην μέση. Το εντυπωσιακό ντεκόρ του φορέματος αποτελείται απο χειροποίητα λουλούδια. Το φόρεμα συνοδεύεται από μπαντάνα με ντεκόρ όμοιο με το φόρεμα. Διαθέσιμο σε 4 μεγέθη: 6-12, 12-18, 18-24, 24-36 (εξτρά χρέωση +25 ευρώ)

** Στα φορέματα το μήκος διαφέρει ανάλογα με το σχέδιο

 Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα από τα σετ βάπτισης που αποστέλλονται από το κατάστημά μας είναι ελεγμένα και συσκευάζονται με προσοχή και με την προβλεπόμενη διαδικασία (περιτύλιγμα φυσαλίδας, ταινία "ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ" κτλ). Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που παραλάβετε προϊόντα με φθορές. Η μεταφορική εταιρία έχει την αποκλειστική ευθύνη για την σωστή μεταφορά και την ακεραιότητα των προϊόντων σας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας.