Κανόνες αποστολών και επιστροφών

Αποστολές:
 Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με την ACS ταχυμεταφορική. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50 ευρώ υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα για τα σετ βάπτισης το κόστος μεταφορικών, λόγω όγκου και βάρους ορίζεται στα 20 ευρώ. Για αγορές μικρότερες των 50 ευρώ υπάρχει επιβάρυνση 2 ευρώ. Ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την εταιρεία μας αλλά συχνά σε αυτό παίζουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες, η ώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας, το απόθεμα και άλλοι παράγοντες. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται την επόμενη εργάσιμη, από την παραγγελία σας, εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε στοκ στο κατάστημα μας. Οι ειδικές παραγγελίες όπως η κατασκευή κοσμήματος κατά παραγγελία π.χ. κολιέ με όνομα αποστέλλονται σε 4-10 εργάσιμες.

Πληρωμές:

 Η επιχείρηση μας δέχεται τις εξής μεθόδους πληρωμής:

  1. Με μετρητά στο κατάστημα μας.

  2. Με πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa στο κατάστημα μας.

  3. Με αντικαταβολή (πληρωμή στον μεταφορέα κατά την παράδοση).

  4. Με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό μας.

  5. Μέσω πιστωτικής κάρτας

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Alpha Bank

GR 96014 04370 4370 0200 2008 560

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Ε.

Εθνική Τράπεζα

GR 35011 01050 0000 1054 4094 344

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Ε.


Online μέσω πιστωτικής κάρτας:
 Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγεται πληρωμή μέσω Χρεωστικής – Πιστωτικής Κάρτας και αυτόματα μεταφέρεστε στον ασφαλή ιστότοπο της Τράπεζας Alphabank όπου και ολοκληρώνεται την συναλλαγή σας. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με debit card, credit card VISA ή ΜasterCard και Discover. Επίσης με το ψηφιακό πορτοφόλι Masterpass.

Σημαντικό για τις αποστολές:
 Σύνηθες φαινόμενο να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση εάν η περιοχή αποστολής είναι δυσπρόσιτη. Σε αυτή την περίπτωση εάν εμείς διαπιστώσουμε ότι υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από την ταχυμεταφορική, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε προτού προχωρήσουμε στην αποστολή των προϊόντων σας.

Αντικαταβολές:
 Οι παραγγελίες που επελέγησαν να πληρωθούν με αντικαταβολή επιβαρύνονται με 3 ευρώ. 

Επιστροφές:
 Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα  προϊόντα που αγοράσατε αν έχουν κάποιο πρόβλημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο. Για να γίνει η αλλαγή θα πρέπει να μας προσκομίσετε ή να μας αποστείλετε τα προϊόντα όπως ακριβώς τα παραλάβατε, μαζί με τη συσκευασία τους (σε άριστη κατάσταση), καθώς και όλα τα συνοδευτικά τους (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούμαστε  σε αντικατάσταση.